Referenssit

SLO

SLO Oy on Suomen johtava sähkö-, tele- ja automaatiotuotteiden toimittaja. Palvelemme sähköurakoitsijoita, sähkö- ja teleyhtiöitä, verkonrakennusyhtiöitä, teollisuusyrityksiä ja julkisyhteisöjä 36 toimipisteessä Suomessa. Yli viidensadan maailman johtavan tavarantoimittajan ansiosta asiakkaamme saavat käyttöönsä kilpailukykyisimmät tuotteet sekä SLO:n tarjoaman asiantuntemuksen ja logistiset palvelut.

Kukkatoimitus

Helsingin Kukkatoimitus on koristekasvien tukkumyyntiin, maahantuontiin ja ulkomaan vientiin erikoistunut perheyritys.  Hankimme kukat luotettavilta toimijoilta ympäri maailmaa ja toimitamme ne täsmällisesti ovelle asti. Toimintamme käynnistyi vuonna 1993, minkä jälkeen olemme saavuttaneet vankan aseman niin kotimaassa kuin tärkeimmissä vientimaissamme Venäjällä ja Baltian maissa. Yrityksen liikevaihto on noin 33 miljoonaa euroa. Suomessa palvelemme tällä hetkellä kuudella paikkakunnalla – Helsingissä, Oulussa, Tampereella, Kuopiossa, Seinäjoella ja Vantaalla – ja tavoitteemme on laajentaa toimintaa jatkuvasti. Osaavia työntekijöitä palveluksessamme on noin 100.

PostNord

Me toimitamme. PostNord on johtava Pohjoismaihin, Pohjoismaista ja Pohjoismaissa tarjottavien viestintä- ja logistiikkaratkaisujen toimittaja. Varmistamme myös postipalvelut yksityishenkilöille ja yrityksille Ruotsissa ja Tanskassa. Asiantuntemuksemme ja vahvan jakeluverkostomme avulla luomme edellytykset tulevaisuuden viestinnälle, verkkokaupalle, jakelulle ja logistiikalle Pohjoismaissa. Vuonna 2015 konsernilla oli 35 000 työntekijää, ja sen liikevaihto oli 4,3 miljardia euroa. Konsernin emoyhtiö on ruotsalainen julkinen yhtiö, ja sen pääkonttori sijaitsee Solnassa.

Matkahuolto

Oy Matkahuolto Ab on 28. päivänä tammikuuta 1933 perustettu yksityinen bussiliikenteen palvelu- ja markkinointiyritys. Yhtiön pääliiketoiminta-alat ovat Matka- ja Pakettipalvelut. Lisäksi yhtiö harjoittaa kahvila- ja kioskitoimintaa. Yhtiön omistavat suomalaiset yksityiset bussiyritykset. Yhtiön palveluksessa on noin 700 henkilöä. Pakettipalvelut: Matkahuolto pitää yllä ja kehittää valtakunnallista bussiliikenteen aikataulutettuun reittiverkostoon perustuvaa reaaliaikaista paketinkuljetusjärjestelmää, jota täydennetään nouto- ja jakelupalveluilla sekä tarvittaessa muilla kuljetuksilla. Paketteja voi lähettää Matkahuollon kautta kaikkialle Suomeen ja Ahvenanmaalle sekä yhteistyössä DHL Expressin kanssa ympäri maailmaa.

Bring

Bring on osa Posten Norge -konsernia ja Pohjoismaiden neljänneksi suurin posti- ja logistiikkayritys.

Posten Norgen ja Bringin visiona on olla logistiikka-alan tulevaisuuskeskeisin ja innovatiivisin toimija. Päästäksemme tavoitteisiimme edistämme mm. aktiivisesti postin digitaalista kehittämistä ja pyrimme parantamaan jatkuvasti omaa toimintaamme löytääksemme parhaimmat ratkaisut asiakkaillemme. Haluamme olla vastuullinen ja haluttu työnantaja 19 000 työntekijällemme konsernissamme ja tukea toiminnallamme kestävää kehitystä.

TEIPPI-Z

Teippi-Z Oy on vuonna 1992 perustettu monipuolinen mainosalan palvelutalo. Liikeideamme on palvella pääkaupunkiseudun yrityksiä heidän myynti- ja markkinointitarpeissaan. Olemme erikoistuneet kaiken markkinointiin ja mainontaan liittyvään pinnan tulostukseen ja tuotantoon. Huolehdimme myös asiakkaidemme materiaalilogistiikasta ja varastoinnista.

Teidän yrityksenne

Tähän sopisi kertomus kuljetusliiketoimintanne kehityksestä, kustannussäästöistä ja hyvistä asiakaskokemuksista. Jos ylläolevat uskoutuvat suosittelemaan yhteistyötä, niin se kertoo jo paljon. Oli yrityksenne kuljetustoiminta missä mallissa tahansa, niin aina on hyvä aika kartoittaa parempia ja kannattavampia toimintamalleja. Kutsu meidät kahville, jos haluat ottaa seuraavan askeleen kohti tämän päivän logistiikkaa.