Johtamisjärjestelmämme on auditoitu ja täyttää Standardit ISO 9001 ja 14001

ISO 9001/14001 laatua. Exclusive Logisticsille on nyt myönnetty ISO-standardien mukaiset sertifikaatit johtojärjestelmästä ja ympäristöohjelmasta. Sertifikaatti kattaa koko toimintamme: logistiikan myynnin, markkinoinnin, kehityksen ja tuotannon. Olemme nyt todistetusti entistäkin timanttisempi toimija!

 

Bureau Veritas on myöntänyt Exclusive Logistics Finland Oy:lle ISO 9001:2008 Laadunhallintajärjestelmä sekä ISO 14001:2004 ympäristöjohtamisjärjestelmä standardien sertifioinnit, joita sovelletaan kuljetuspalveluiden myyntiin, markkinointiin, kehitykseen ja tuotantoon. Standardit ovat erinomainen työkalu yritystoimintamme parantamiseen. Sertifikaatti konkretisoi prosessipohjaisen ajattelun, selkeyttäen yrityksemme toimintaa, niin meidän kuin asiakkaankin näkökulmasta.

 

Olemme nyt saaneet yhden suurimmista projekteistamme valmiiksi ja tämä on meille kunnia-asia. Projekti avasi ajatusmaailmaamme parempien ja laadukkaampien kuljetuspalveluiden tuottamisesta ja huolehdimmekin, että se näkyy myös palveluissamme.

 

Jotta sertifikaatilla olisi arvoa myös asiakkaillemme, olemme avoimia ottamaan vastaan kaikki auditoijat. Parannamme alati toimintaamme, ja olemme Teihin yhteydessä mikäli toimintamallien vaatimukset muuttuvat nykyisistä sertifioinnin myötä. 

Lisää uutisia