Fleetfinder

Exclusive Logistics Finland Oy valitsi Navman Wireless AVL 2 -järjestelmän käytettäväksi kaikissa ajoneuvoissa ja kuljetusliikkeen toimistossa. Navman järjestelmää käytetään kuljetustilaustietojen välittämisessä, raportoinnissa, vastaanottokuittauksissa, reaaliaikaisessa paikantamisessa, reittien seurannassa ja navigoinnissa. Navman AVL 2 ohjelmisto on Windows pohjainen, joten sen käyttö on loogista ja helppoa.

Navman -järjestelmää voidaan käyttää millä tahansa älypuhelimilla tai tableteilla merkistä riippumatta.

 Lopullisen järjestelmän valintaan vaikuttivat eniten Navman Wireless –järjestelmän monipuolisuuus, helppokäyttöisyys, laajennettavuus ja mahdollisuus kiinteään integrointiin oman toiminnanohjausjärjestelmän kanssa, sanoo Exclusive Logistics Finland Oy:n toimitusjohtaja Roni Penttilä.

”Olemme erittäin tyytyväisiä saadessamme Exclusive Logistics Finland Oy:n asiakkaaksemme”, sanoo Juha Jäppinen, toimitusjohtaja Fleetfinder Suomi Oy:ltä. ”Yhteistyö Exclusive Logistics Finland Oy:n kanssa on osoitus meidän pitkäjänteisestä työstä seurantalaitemarkkinoilla ja Navman –järjestelmän monipuolisuudesta sekä käyttäjäystävällisyydestä.

 

 

 

Lisää uutisia