Referenssit

SLO

SLO Oy on Suomen johtava sähkö-, tele- ja automaatiotuotteiden toimittaja. Palvelemme sähköurakoitsijoita, sähkö- ja teleyhtiöitä, verkonrakennusyhtiöitä, teollisuusyrityksiä ja julkisyhteisöjä 36 toimipisteessä Suomessa. Yli viidensadan maailman johtavan tavarantoimittajan ansiosta asiakkaamme saavat käyttöönsä kilpailukykyisimmät tuotteet sekä SLO:n tarjoaman asiantuntemuksen ja logistiset palvelut. 

Lue lisää

SLO

SLO Oy on Suomen johtava sähkö-, tele- ja automaatiotuotteiden toimittaja ja alansa edelläkävijä.

SLO palvelee asiakasyrityksiään verkossa ja 36 toimipisteessä asiakaskohtaisilla ratkaisuilla, luotettavalla logistiikalla, korkealaatuisilla tuotteilla sekä ammattitaitoisella ja innostuneella henkilöstöllä.Yrityksen liikevaihto on noin 400 miljoonaa euroa ja henkilöstön määrä on n. 500. SLO kuuluu kansainväliseen Sonepar-konserniin, joka on maailman johtava sähkötarviketoimittaja 20,2 miljardin euron liikevaihdolla ja 43 000 työntekijän määrällä.

Kukkatoimitus

Kasvava ja kehittyvä kukkatukku

Helsingin Kukkatoimitus on koristekasvien tukkumyyntiin, maahantuontiin ja ulkomaan vientiin erikoistunut perheyritys.  Hankimme kukat luotettavilta toimijoilta ympäri maailmaa ja toimitamme ne täsmällisesti ovelle asti. Toimintamme käynnistyi vuonna 1993, minkä jälkeen olemme saavuttaneet vankan aseman niin kotimaassa kuin tärkeimmissä vientimaissamme Venäjällä ja Baltian maissa. Yrityksen liikevaihto on noin 33 miljoonaa euroa. Suomessa palvelemme tällä hetkellä kuudella paikkakunnalla – Helsingissä, Oulussa, Tampereella, Kuopiossa, Seinäjoella ja Vantaalla – ja tavoitteemme on laajentaa toimintaa jatkuvasti. Osaavia työntekijöitä palveluksessamme on noin 100.

Lue lisää

Kukkatoimitus

Kukkatukkujen ykkönen

Helsingin Kukkatoimitus Oy on Suomen johtava kukkatukku, joka tunnetaan myös kansainvälisillä markkinoilla. Menestyksemme perustuu yrittäjyyteen, vahvaan osaamiseen, henkilöstön sitoutumiseen sekä pitkiin suhteisiin toimittajien ja muiden kumppaneiden kanssa. Ostovolyymimme ja toimivan logistiikkamme ansiosta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme korkealaatuisia kukkia edulliseen hintaan.

PostNord

Tietoa PostNordista

Me toimitamme. PostNord on johtava Pohjoismaihin, Pohjoismaista ja Pohjoismaissa tarjottavien viestintä- ja logistiikkaratkaisujen toimittaja. Varmistamme myös postipalvelut yksityishenkilöille ja yrityksille Ruotsissa ja Tanskassa. Asiantuntemuksemme ja vahvan jakeluverkostomme avulla luomme edellytykset tulevaisuuden viestinnälle, verkkokaupalle, jakelulle ja logistiikalle Pohjoismaissa.

Vuonna 2015 konsernilla oli 35 000 työntekijää, ja sen liikevaihto oli 4,3 miljardia euroa. Konsernin emoyhtiö on ruotsalainen julkinen yhtiö, ja sen pääkonttori sijaitsee Solnassa.

Lue lisää

PostNord


PostNord auttaa tavoittamaan niin yritykset kuin yksityishenkilötkin kaikkialla maailmassa.

Pohjoismaissa tavoitamme nopeasti ja helposti 25 miljoonaa kotitaloutta ja 2,5 miljoonaa yritystä. Pitkän kokemuksemme ja ylivoimaisen aluetuntemuksemme ansiosta tiedämme tarkkaan, kuinka parhaat ratkaisut räätälöidään.

Vuonna 2015 liikevaihtomme Suomessa oli noin 84 miljoonaa euroa. PostNordin osuus Pohjoismaiden logistiikkamarkkinoista on noin 10 prosenttia. Kilpailijoitamme ovat kansainväliset logistiikkayritykset, joiden markkina-asema vaihtelee palveluittain, sekä Norjan ja Suomen kansalliset postilaitokset.

Matkahuolto

Oy Matkahuolto Ab on 28. päivänä tammikuuta 1933 perustettu yksityinen bussiliikenteen palvelu- ja markkinointiyritys. Yhtiön pääliiketoiminta-alat ovat Matka- ja Pakettipalvelut. Lisäksi yhtiö harjoittaa kahvila- ja kioskitoimintaa. Yhtiön omistavat suomalaiset yksityiset bussiyritykset. Yhtiön palveluksessa on noin 700 henkilöä.

Pakettipalvelut:
Matkahuolto pitää yllä ja kehittää valtakunnallista bussiliikenteen aikataulutettuun reittiverkostoon perustuvaa reaaliaikaista paketinkuljetusjärjestelmää, jota täydennetään nouto- ja jakelupalveluilla sekä tarvittaessa muilla kuljetuksilla. Paketteja voi lähettää Matkahuollon kautta kaikkialle Suomeen ja Ahvenanmaalle sekä yhteistyössä DHL Expressin kanssa ympäri maailmaa.

Lue lisää

Matkahuolto

Pakettipalvelut

Matkahuolto ylläpitää Suomen laajuista paketinkuljetusjärjestelmää, joka perustuu linja-autoliikenteen aikataulutettuun reittiverkostoon. Toimintaan kuuluu lisäksi nouto- ja jakelupalvelu. Vuonna 2015 Matkahuolto kuljetti yli 12 miljoonaa pakettia

Bring

Konsernimme

Bring on osa Posten Norge -konsernia ja Pohjoismaiden neljänneksi suurin posti- ja logistiikkayritys.

Posten Norgen ja Bringin visiona on olla logistiikka-alan tulevaisuuskeskeisin ja innovatiivisin toimija. Päästäksemme tavoitteisiimme edistämme mm. aktiivisesti postin digitaalista kehittämistä ja pyrimme parantamaan jatkuvasti omaa toimintaamme löytääksemme parhaimmat ratkaisut asiakkaillemme. Haluamme olla vastuullinen ja haluttu työnantaja 19 000 työntekijällemme konsernissamme ja tukea toiminnallamme kestävää kehitystä.

Lue lisää

Bring

Tietoa Bringistä

Bring tarjoaa logistiikkaratkaisuja pienille ja suurille yrityksille kaikkialla Pohjoismaissa. Oppimalla tuntemaan liiketoimintaasi pystymme tunnistamaan menestyksesi kulmakivet. Kokoamme sinulle liiketoimintaasi tukevat logistiikkapalvelut aina verkkokauppalogistiikasta lääkekuljetuksiin. Jakelemme lavat, paketit ja rahdin lähelle ja kauas. Varastoimme ja olemme asiantuntijoita lämpötilasäädellyssä logistiikassa. Olemme aina lähelläsi maalla, merellä ja ilmassa, missä tahansa oletkin.

Haluamme rakentaa kanssasi vahvoja asiakassuhteita. Varmistamme, että lunastat asiakaslupauksesi toimittamalla asiakkaittesi tavarat perille ajallaan ja ensiluokkaisessa kunnossa.

Kotimarkkinamme on Pohjoismaat, joissa olemme vahvasti edustettuina. Pohjoismaisen verkostomme avulla pystymme palvelemaan sinua laadukkaasti myös kansainvälisessä logistiikassa kuljetustavasta riippumatta.

Vahvat yritysarvomme: rehellisyys, rohkeus, avoimuus, yhteistyö ja kunnioitus ovat kaiken toimintamme perusta.

TEIPPI-Z

Teippi-Z Oy on vuonna 1992 perustettu monipuolinen mainosalan palvelutalo. Liikeideamme on palvella pääkaupunkiseudun yrityksiä heidän myynti- ja markkinointitarpeissaan. Olemme erikoistuneet kaiken markkinointiin ja mainontaan liittyvään pinnan tulostukseen ja tuotantoon. Huolehdimme myös asiakkaidemme materiaalilogistiikasta ja varastoinnista.

Lue lisää

TEIPPI-Z

Teippi-Z Oy

Niittytie 25, 01300 Vantaa
Puhelin: 020 7291500

http://www.teippi-z.fi

Teidän yrityksenne

Tähän sopisi kertomus kuljetusliiketoimintanne kehityksestä, kustannussäästöistä ja hyvistä asiakaskokemuksista. Jos ylläolevat uskoutuvat suosittelemaan yhteistyötä, niin se kertoo jo paljon.

Lue lisää

Teidän yrityksenne

Oli yrityksenne kuljetustoiminta missä mallissa tahansa, niin aina on hyvä aika kartoittaa parempia ja kannattavampia toimintamalleja. 

Kutsu meidät kahville, jos haluat ottaa seuraavan askeleen kohti tämän päivän logistiikkaa.