Palvelut

Tehokkaan logistiikan perustana on luotettava ja kustannustehokas kalusto, jonka käyttöaste on kohdallaan. Lisäksi jokaiselle kuljetustapahtumalle on oikea kuljetusväline. Meiltä löydätte parhaat ajoneuvot kaikkiin tavara- ja henkilökuljetustarpeisiin.

Uusimme kalustoa jatkuvasti taataksemme, että käytössämme on markkinoiden kustannustehokkain, ympäristöystävällisin ja käyttöystävällisin ajoneuvokanta. Kalustomme täyttää tiukimmatkin Euro 6 - normit, tukien näin ollen asiakkaidemme ympäristöarvoja.

Kaikki ajoneuvomme on varustettu satelliittipohjaisella viestintä- ja seurantajärjestelmällä, joka mahdollistaa:

"Kaikki tämä on käytössä ja toiminnassa jo tänään."

Tutustu kalustoomme

Jakeluliikenne – "Ovelta ovelle ja kädestä käteen"

Oli yrityksenne minkä kokoinen tahansa, uskomme että yhteistyöllä pystymme rakentamaan parhaat mahdolliset logistiset ratkaisut. Toiveidenne mukaan tulemme ajamisen lisäksi myös rakentamaan tehokkaampia toimintamalleja ja parempaa asiakastyytyväisyyttä. Jos toimivaa toimintatapaa tai kalustoa ei ole olemassa, me luomme sen. Se ei olisi meille ensimmäinen kerta. Lisää aiheesta referensseissä.

"Kuljetuspalveluita tehokkaammin, paremmin ja ennen kaikkea uudenaikaisin menetelmin"

 

 

Henkilöliikenne

Taksitoimintamme tukee osaltaan kokonaisratkaisuamme. Kalustoa pystytään tarvittaessa käyttämään kiireellisissä kuriirityyppisissä pikakuljetuksissa. Olemassaolevilla joukkoliikenneluvillamme pystymme tarvittaessa laajentamaan myös linja-autoliikenteeseen.

Kylmä-, pakaste- ja lämmitetyt kuljetukset (ATP)

Mitä jos HYBBO® -kuormakorimme säästäisi kuljetuksesta aikaa jopa tunnin päivässä ja olisi käytössänne ainoastaan tarvittaessa. Mikä vaikutus sillä olisi kuluihinne?  

"Joskus pyöräkin on keksittävä uudelleen, mikäli se ei vastaa tämän päivän tarpeita."

Kokonaiset logistiikkaratkaisut

Joskus saattaa käydä niin, että kuljetusliiketoiminta alkaa ottamaan enemmän kuin antaa. Tällöin kannattaa hankkia ulkopuolista näkemystä logistiikan tilasta. Tunnemme parhaat toimintatavat, mahdollisuudet ja logistiset ratkaisut. Istutaan alas, kartoitetaan nykytilanne ja tehdään yhdessä parempaa.

Express Courier

Verkostomme ympäri maailmaa vie lähetyksesi perille. Toimimme yhteistyössä Quick Internationalin kanssa ja vastaamme toiminnasta Suomen osalta. Tutustu tarkemmin Quick Internationalin toimintaan tästä.

On-Board Courier

Nopeasti ja turvallisesti. Viemme lähetyksesi minne tahansa maailmanlaajuisesti ja varmistamme henkilökohtaisesti toimituksen perille. Soveltuu kirjeille ja paketeille, joilla on erittäin kriittinen aikataulu.

Kiireellisten tullilähetysten huolinta 24/7 (AOG)

Kiire ei katso kelloa. Soita tai laita sähköpostia meille, mikäli tarvitset apua huolinnassa.


 

Vaaralliset aineet ja radioaktiiviset kuljetukset

Lähes jokaisella kuljettajallamme on valmius suorittaa VAK/ADR kappaletavara-kuljetuksia.

Suoritamme ammattitaidolla myös radioaktiivisten aineiden ja räjähteiden kuljetukset. Omasta kalustostamme löytyy räjähteiden kappaletavarakuljetuksiin hyväksytty EX/II-luokiteltu ajoneuvo. Omilta turvallisuusneuvonantajiltamme löytyy pätevyys vaarallisten aineiden tie- ja rautatiekuljetuksiin.

EX/II-autosta tarkemmat tiedot Kalusto-välilehdeltä.