Logistiikan uusi aikakausi on täällä

Tehostamme kuljetustoimintanne, luomme kustannussäästöjä ja parannamme kilpailukykyänne. Keskittyminen ydinosaamiseen on kaiken perusta toimintaa tehostaessa. Käytössämme on uusimmat ja parhaiksi todetut menetelmät, modernit laitteet ja osaavat ammattilaiset. Ainut vaatimus asiakkailtamme on halu tehostaa ja parantaa toimintaa. 

Nykyaikainen logistiikka on intohimomme.

Logistiikka 2.0TM vie toimintanne täysin uudelle tasolle 

 

Yhteistyöllä parempia tuloksia

Olemme kuljetusalan ammattilaisia ja olemme kanssanne luomassa taloudellisempia ja tehokkaampia logistiikkaratkaisuja. Ulkoistuksen uusi aikakausi tarkoittaa sitä ettemme tule vain ajamaan kuljetuksianne, vaan lunastamme paikkamme strategisena yhteistyökumppanina. Jos kuljettaminen ei ole ydinliiketoimintaanne, niin nyt on oikea aika ottaa ammattimainen yhteistyökumppani tehostamaan ja hoitamaan kuljetuksianne.

Hallittu kokonaisuus

Isot kokonaisuudet, yksi yhteyshenkilö. Olemme yhteistyökumppani, joka on aidosti mukana liikennöinnissä. Otamme kuljetuksista täyden vastuun ja yhtenäistämme ajojärjestelyn. Luomme selkeän kokonaisuuden, jossa yksi ihminen pystyy tekemään päätöksiä ja reagoida muuttuviin tilanteisiin.

Operatiivinen tehokkuus

Kuljetusalan kulta-ajat ovat jo kaukana historiassa, ja siltikään se harvemmin näkyy kuljetustoiminnan toteutuksessa. Kuorma-auto maksaa kuukaudessa useampia tuhansia euroja riippumatta käytetäänkö sitä tai ei. Mitä enemmän ajoneuvolla on käyttöastetta, sitä vähemmän kiinteätkustannukset rasittaa tuntihintaa, joten kaluston on oltava liikkeessä.

 Esimerkiksi: 
 Jos keskiraskaan kuorma-auton kiinteätkustannukset ovat 2500€/kk. (Kiinteätkustannukset = verot, korot, arvonalennukset, vakuutukset jne..)
 Kiinteidenkustannuksien osuus tuntihinnasta,      
        - 8-tuntia päivässä ajavalla autolla:     2500€/160h = 15,6€/tunti.
        -10-tuntia päivässä ajavalla:                2500€/200h = 12,5€/tunti.
 Jo kahdella tunnilla päivässä käyttöastetta nostettaessa kiinteidenkustannusten osuus tuntitasolla pienenee useita euroja.


Jakeluliikenteessä henkilöstökustannukset ovat noin 40-60% kokonaiskustannuksista, joten henkilöstön oikein mitoittamisella ja oikeanlaisella koulutuksella pystymme lisäämään toimintanne tehokkuutta. Me koulutamme omat kuljettajamme ja resursoimme tehtäväänne aina oikean määrän oikeanlaisia tekijöitä. 

 

Vuosittaiset sesonkivaihtelut

Toimitusten volyymit ja sesonkivaihtelut kiusaavat suurta osaa yrityksiä ja toimitusvarmuuden vuoksi kaluston koko ja määrät mitoitetaan usein kestämään myös volyymi piikit, jolloin hiljaisempana aikana kustannukset suhteellisesti nousevat. Laajan kalustovalikoiman myötä pystymme joustamaan toimitusmäärienne mukana, jotta kuljetuksienne yksikkökustannukset pysyvät edullisina ja toiminta tehokkaana.

 

Riskienhallinta

Isoissa kokonaisuuksissa lopputulos on usein useamman tekijän summa. Varsinkin kuljetusalalla kun yritykset ulkoistavat kuljetuksensa (riskejä hallitakseen) usealle kuljetusyritykselle ja mitä enemmän on yrittäjiä, sitä vaikeampi kokonaisuutta on hallita.

Rakennamme puolestanne liikennöitsijäverkostollamme helposti hallittavan kokonaisuuden.  Liikennöitsijäverkostostamme vastaamme kuin omistamme, ja jokainen liikennöitsijämme on sitoutunut toimimaan yhdenmukaisesti arvojemme mukaan. Tarjoamme kuljetuspalvelun, joka on rakennettu hajautetusta riskistä – toimivaksi kokonaisuudeksi.

 

"Mitä enemmän saamme vastuuta kuljetuksistanne, sitä tehokkaamman kokonaisuuden pystymme luomaan".