Koulutukset

TÄYSIN UUDENLAINEN KOULUTUSKONSEPTI! 

Uuden koulutuskonseptimme myötä liikennöitsijän elämä helpottuu ja koulutuskustannukset pysyvät AINA hallittuina. Konseptimme perustuu 5-vuotis jaksoon niin että koulutuksista maksetaan kiinteää kuukausihintaa joka on sidottu likennöitsijän liikevaihtoon. Näin ollen koulutuskustannukset eivät rasita enää viimeistä tilikautta, vaan pakolliset kustannukset jaetaan tasaisesti koulutusjakson ajan.

Otamme konseptissamme riskin myös kuljettajienne vaihtuvuudesta. Ei ole väliä jos kuljettajanne vaihtaa myöhemmin työpaikkaa, ainut vaatimuksemme on että koulutettava on vakituisessa työsuhteessa yrityksessänne. Yhteistyöllämme saatte ylläpidettyä koko koulutusjakson ajan kuljettajillanne tärkeitä koulutuksia. 

 

Koulutustarjontamme: 

Ammattipätevyyden jatkokoulukset, Työturvallisuuskortti, ADR-kurssit kuljettajille 1–9 luokat sekä tiedostavat ADR-kurssit terminaalityöntekijöille. Meiltä saat myös turvallisuusneuvonantajapalvelut. Turvallisuusneuvonantajillamme (TNA) on pätevyydet toimia tie- ja rautatie kuljetuksissa. (Liikenteen Turvallisuusvirasto - Trafin hyväksyntä). 

Järjestämme koulutukset omassa koulutuskeskuksessamme Vantaalla. 

Toistaiseksi järjestämme koulutuksia tarpeen mukaan. Soita ja kysy lisää.

 

Koulutuksen nimi Koulutuksen ajankohta Paikkoja Koulutuspaikka  
Ei avoimia koulutuksia